QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Motorkář po střetu s osobním automobilem zemřel

26.03.2024 19:46     26.03.2024 21:49

K dopravní nehodě došlo v úterý 26. března krátce před čtvrtou hodinou odpolední. Na místo byl povolán i vrtulník LZS.

Vrtulník

K dopravní nehodě osobního automobilu a motorkáře došlo na silnici II/192 u obce Pocinovice na Domažlicku. "Záchranáři na místě ošetřili muže motorkáře ročník 1955, který utrpěl vážná zranění a v bezvědomí se zajištěnými dýchacími cestami byl transportován cestou Lzs na emergency Fn-Lochotín," uvedla mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Z vozidla byla ošetřena žena ročník 1966, která byla bez zjevných zranění a obtíží ponechána na místě.

AKTUALIZACE:

"Dnes v odpoledních hodinách došlo na křižovatce silnic II/192 a III/1927 u obce Pocínovice k vážné dopravní nehodě. Řidička r. 1966 jela vozidlem Škoda ve směru jízdy od obce Běhařov na obec Orlovice. Podle dosud zjištěných informací nedala přednost v jízdě motocyklu BMW jedoucímu po hlavní pozemní komunikaci ve směru jízdy od Loučimi na Nýrsko a došlo ke střetu," uvedla policejní mluvčí Iva Vršecká.

Muž svým zraněním bohužel podlehl. "Řidič motocyklu r. 1955 byl letecky přepraven do nemocnice, kde svým zraněním podlehl. Řidička osobního vozidla byla ošetřena na místě a byla u ní provedena dechová zkouška s negativním výsledkem. Ve vozidle s ní dále cestovala spolujezdkyně r. 2015, která neutrpěla žádná zranění. Věc si převzali domažličtí kriminalisté, kteří se příčinou a okolnostmi dopravní nehody budou nadále zabývat," dodala mluvčí policie.

Foto ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24