QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Velké drama v Radobyčicích, muž vykopl okno domu a zaútočil na tchána!

28.04.2014 20:31

31letý muž napadl svého o téměř 30 let staršího tchána v jeho domě. Muži vulgárně nadával, povalil ho na zem a mlátil do něj "hlava nehlava". Dokonce se ho pokusil škrtit.

Brutální napadení má za sebou 58 letý muž z Plzně Radobyčic. Celý případ je o to horší, že násilníkem byl jeho "zeťák", který nejdříve vykopl okno tchánova domu, poté se dostal dovnitř a o téměř 30 let staršího muže napadl. Nakonec oběť napadení zachránila až manželka, která přišla domů.

,,31letý muž vešel na terasu a nohou kopl do francouzského okna vedoucího do obývacího pokoje. Následně do této místnosti vstoupil a zde napadl majitele nemovitosti, 58letého otce své životní partnerky. Muži vulgárně nadával, povalil jej na zem, kde jej bil a snažil se ho škrtit. Napadenému se pro krátké chvilce podařilo ze sevření útočníka dostat a utéci do kuchyně. Ani tam ale před pachatelem nenašel úkryt. Mladý muž, držíc v ruce vázu, tchána následoval a vyhrožoval mu, že mu skleněnou nádobu rozbije o hlavu. Až poté, co do místnosti vstoupila manželka poškozeného a snažila se útočníkovi v jeho jednání zabránit, násilník od svého jednání upustil a z místa utekl," popisuje drama z městské části Radobyčice policejní mluvčí Hana Štefflová. 

Napadený muž skončil s naraženinami končetin a zad u lékaře. Jak ukázalo další šetření, napadení bylo jen vyústěním dlouhodobých sporů mezi útočníkem, jeho družkou a jejími rodiči.

,,Policisté Obvodního oddělení Plzeň – Bory ve věci okamžitě zahájili úkony trestního řízení pro přečiny porušování domovní svobody a ublížení na zdraví ve stadiu pokusu, za které pachateli hrozí až tři roky vězení," dodává Hana Štefflová.

FOTO:Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24