QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Velký úklid v Touškově je v plném proudu - FOTKY

27.02.2023 12:41

Ve Městě Touškov na severním Plzeňsku probíhá generální úklid ulic a také lokality u jezu. Vedení města informovalo o postupu úklidových prací.

generání úklid_Touškov_0223_Město Touškov (3)
generání úklid_Touškov_0223_Město Touškov (3)generání úklid_Touškov_0223_Město Touškov (1)generání úklid_Touškov_0223_Město Touškov (1)generání úklid_Touškov_0223_Město Touškov (2)generání úklid_Touškov_0223_Město Touškov (2)generání úklid_Touškov_0223_Město Touškov (3)generání úklid_Touškov_0223_Město Touškov (4)

„Pokračujeme v čištění ulic a také probíhá prořez náletů podél náhonu. Pravá strana krásně prokoukla díky pomoci SDH Město Touškov. Levá strana podél cesty k jezu nás čeká v dalších týdnech,“ uvedlo Město Touškov s tím, že následně dojde k lokální opravě cesty včetně úpravy zátoky za hasičárnou.

V uplynulém týdnu proběhly práce hlavně v Žitné a Lesní ulici. „Pracovníky úřadu a čistící zametací vůz jste tento týden mohli potkat v Žitné a Lesní ulici. Děkujeme obyvatelům těchto ulic za spolupráci při odparkování aut,“ poděkovalo Město Touškov.

„Máte-li někdo podněty na úklid dalších lokalit, prosím pošlete je emailem na adresu: starostka@touskov.cz a zaplánujeme je do další etapy čisticích prací,“ zveřejnilo město výzvu svým obyvatelům.

Foto Město Touškov

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24