QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Záchranné složky zasahují u dopravních nehod na Rokycansku i Klatovsku – FOTKY

14.12.2023 12:01

Ke dvěma dopravním nehodám došlo ve čtvrtek 14. prosince v dopoledních hodinách. Záchranné složky zasahovaly na Rokycansku i Klatovsku.

OA u Štítova_1223_HZSPK (1)
OA u Štítova_1223_HZSPK (1)OA u Štítova_1223_HZSPK (2)OA u Štítova_1223_HZSPK (3)OA u Štítova_1223_HZSPK (5)OA u Štítova_1223_HZSPK (4)2OA Klatovsko_1223_HZSPK (1)2OA Klatovsko_1223_HZSPK (2)

10:18

„Nedaleko Štítova na Rokycansku havarovalo jedno osobní auto, které skončilo mimo vozovku. Vozidlo jsme postavili na kola a pomohli s jeho přemístěním k vozovce,“ uvedl Petr Poncar, mluvčí hasičů.

Jedna zraněná osoba skončila v péči Zdravotnické záchranné služby.

„Řidička ročník narození 1976 jela s vozidlem Škoda Scala od obce Vísky směrem do Příkosic a nedaleko obce Štítov z dosud přesně nezjištěných příčin vyjela vpravo mimo komunikaci do příkopu, kde následně ještě narazila do pařezu, což vedlo k převrácení vozidla. Dechová zkouška u řidičky byla negativní a nehodou se dále zabývá dopravní inspektorát Rokycany," uvedl Ondřej Hodan, mluvčí policie.

10:50

Mezi Svrčovcem a Klatovy se srazila dvě osobní vozidla. „Likvidujeme únik provozních kapalin na vozovku,“ doplnil mluvčí hasičů.

„Řidička osobního vozidla značky Peugeot jela ve směru od obce Klatovy na obec Svrčovec, kdy za obcí Klatovy při projíždění pravotočivé zatáčky dostala na mokré vozovce smyk, přejela do protisměru, kde se střetla s protijedoucím vozidlem tovární značky SsangYong. Řidič automobilu SsangYong vyjel s vozidlem z vozovky do pole a při nehodě utrpěl zranění. Byl převezen do zdravotnického zařízení k lékařskému ošetření. Dechové zkoušky byly u obou řidičů negativní. Škoda byla předběžně vyčíslena na částku 550 tisíc korun," popsala Barbora Šmaterová, mluvčí policie.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT