QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Čtenáři QAPu už kousají do jablek! Soutěž o iPhone budí velký zájem - FOTKY

17.02.2023 14:14

Máme radost z toho, jaké reakce naše soutěž vyvolala! Soutěž o iPhone a iPad startuje v pondělí 20. února!

Josef Vaníček_QAP soutěž_Iphone_0223
Josef Vaníček_QAP soutěž_Iphone_0223Lucinka Froňková_QAP soutěž_Iphone_0223Martin Sýkora_QAP soutěž_0223Redakce QAP_sputěž_0223Marcela Bartošková_QAP soutěž_Iphone_0223

To, že pořádají Internetové noviny QAP.cz a Express Servis Company s.r.o. - iPhone Servis Plzeň velkou soutěž o iPhone a iPad, se kvapem rozšířilo celým internetem.

Soutěž o telefon Apple iPhone SE (2022) sice začíná až v pondělí 20. února, ale čtenáři QAPu se už zřejmě nemůžou dočkat! Přišla nám nejedna fotka nakousnutého jablka. Trénink berete poctivě, jen co je pravda. Jen tak dál!

Foto čtenářka QAPu Lucka z Plzně

A proč že si všichni v Plzni a okolí brousí svůj chrup? Odpověď je jasná. Během následujících dní totiž stačí nakousnout jablko do tvaru loga APPLE a s tímto jablkem se zaregistrovat do soutěže v prodejně EXPRESS SERVIS Company s.r.o. v Plzni, na adrese Bedřicha Smetany 4.

Hlavní cenu vybere porota, která posoudí všechna nakousnutá jablka. Ten, kdo nejlépe jablko nakousne, vyhraje mobilní telefon Apple iPhone SE (2022).  

Tím ale nekončíme. Ve hře je i Apple iPad 10,2", který získá jeden vylosovaný šťastlivec ze všech zaregistrovaných soutěžících.

Tím ale stále nekončíme. Ve hře jsou totiž i poukázky! Po celou dobu soutěže od 21. 02. 2023 do 03. 03. 2023 budou každý všední den (mimo soboty a neděle) losováni výherci denní ceny - tou je poukázka do Express Servisu v hodnotě 200 Kč.

Jablko buď můžeš přinést vlastní nakousnuté již z domova, nebo ho dostaneš v prodejně a nakousneš ho přímo na prodejně! Neboj se, neplýtváme. Na jablkách si totiž každý den pochutnají koně na Ranči Šídlovák.

Více k soutěži a pravidla hry nalezneš zde.

V redakci jsme neodolali. I když nemůžeme soutěžit, chtěli jsme si to vyzkoušet i my. Přiznáváme, že to není úplně jednoduché:

 

Jsme zvědaví, čím nás čtenáři QAPu ještě překvapí.

 

Foto nedočkaví čtenáři QAPu a QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24