QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dopravní nehoda čtyř vozidel uzavřela silnici z Klatov na Plzeň - FOTKY

25.11.2022 8:43     25.11.2022 15:03

Všechny záchranné složky zasahovaly za sjezdem na Litice u hromadné dopravní nehody několika osobních vozidel. 

4OA_u Litic_HZSPK a PČR (8)
4OA_u Litic_HZSPK a PČR (8)4OA_u Litic_HZSPK a PČR (1)4OA_u Litic_HZSPK a PČR (2)4OA_u Litic_HZSPK a PČR (3)4OA_u Litic_HZSPK a PČR (4)4OA_u Litic_HZSPK a PČR (5)4OA_u Litic_HZSPK a PČR (6)4OA_u Litic_HZSPK a PČR (7)4OA_u Litic_HZSPK a PČR (9)

K hromadné nehodě došlo v pátek 25. listopadu. “Dnešního dne kolem sedmé hodiny ráno došlo v Plzni na silnici číslo I/27 ve směru z Klatov do Plzně za sjezdem na Litice k dopravní nehodě čtyř vozidel. Provoz na komunikaci z Klatov je uzavřen. Objízdná trasa vede přes obec Litice, Radobyčice, Výsluní,” informovala o nehodě mluvčí policie Michaela Raindlová.

"Záchranáři z místa transportovali ženu ročník 1986 a muže ročník 1978 oba s lehčími zraněními na akutní příjem Fn-Lochotín. Dalších 5 osob zůstalo na místě bez zranění," informovala Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby.
 
AKTUALIZACE
 
"Řidič (ročník 1982 ) vozidla značky Honda jel po silnici I/27 ve směru od Klatov na Plzeň. Z důvodu situace v silničním provozu (na vozovce se tvořila kolona ) začal brzdit. Do automobilu následně narazila řidička (ročník 1986) vozidla značky Seat Toledo, která jela za ním. Došlo k odražení vozidla značky Honda a následnému střetu s dalším vozidlem značky Dacia (řidič ročník 1979). Do Seatu poté ještě narazilo vozidlo značky Audi (řidič ročník 1978), následkem čehož se vozidlo Seat odrazilo a střetlo se s již havarovanými vozidly a dále se střetlo s řidičkou Seatu, která se nacházela na komunikaci mimo vozidlo. U řidičů byly provedeny dechové zkoušky s negativním výsledkem. U řidičky nebylo možné vzhledem ke zranění na místě provést dechovou zkoušku a byl nařízen odběr krve," popsala nehodu Michaela Raindlová, mluvčí policie.
 

Foto HZSPK a PČR

 
SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24