Plzeň má na 500 sportovišť. Některé lze rezervovat i on-line

29.11.2022 12:41

Kompletní seznam sportovišť zpracoval Útvar koncepce a rozvoje města Plzně společně s Odborem sportu Magistrátu města Plzně. Na webu Sportovní Plzeň je nyní kompletní přehled s možností rezervace.

Akademie

„Město Plzeň není jen městem kultury, ale bezesporu také městem sportu. Osobně mám velkou radost, že v naší metropoli existuje na pět stovek sportovišť, které slouží i veřejnosti. Pevně věřím, že jejich využívání nyní ulehčíme novou webovou stránkou, kde si všichni sportovní nadšenci, fandové ale i členové různých klubů mohou zarezervovat konkrétní prostor pro sportování,“ řekl primátor Plzně Roman Zarzycký.

Kompletní seznam pomůže zájemcům najít vhodné sportoviště s kontakty. „Hlavním cílem zpracované pasportizace po deseti letech bylo zmapovat současný stav sportovišť na území Plzně, způsob jejich využití a možnosti jejich dalšího rozšíření včetně plánované výstavby. Po rozkliknutí jednotlivých sportovišť najde zájemce mapu, kde se sportoviště nachází, dále mapu areálu, popis, kontakty na správce areálů a u těch, kde tato možnost existuje, i přímo odkaz na rezervaci sportoviště. Aktuálně máme v seznamu 500 sportovišť,“ vysvětlil Tomáš Morávek, radní pro oblast podpory sportu, mládeže a tělovýchovy.

Kompletní seznam sportovišť naleznete zde. Na webu lze přehledně vyhledávat dle městského obvodu, sportu nebo klubu.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24