VIDEORECEPT: Vaříme s QAPem z regionálních surovin - VEPŘOVÝ ROŠŤÁK

26.03.2021 12:31

Je tady třetí díl rubriky "Vaříme s QAPem z regionálních surovin". Dnes si uděláme skvělé křehké maso - vepřové roštáky. Recept je opravdu jednoduchý.

CG0A1621
CG0A1621CG0A1624

V receptu jsme použili vepřové maso z farmy Čečkovice, bio vejce z Farmy Skřivánek a další potraviny zakoupené ve Farmářském obchodu.

LOGA DO VIDEATento videorecept vám přináší Plzeňský kraj a Farmářský obchod. Potraviny z Farmářského obchodu teď můžete nakupovat online na www.farmarsky-obchod.cz.

 

 

Další recepty:

Muffiny z nebílovských jablek

Sýrová hrudka

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT