Sledujte na obří obrazovce v centru Plzně také fotbal a hokejové finále!

13.05.2011 11:38

Na obří obrazovce na plzeňském náměstí můžete kromě všech hokejových utkání sledovat také sobotní boj viktoriánů v Teplicích. Potvrdil to Michal Sokol za pořadatele.

IMG_0671a

Na náměstí Republiky můžete sledovat také nedělní hokejové finále a boj o třetí místo! Stejně jako hokejoví fanoušci si přijdou na své i fanoušci fotbalové Viktorky. Její zápas také bude přenášen přímo na náměstí!

I v sobotu 14. května můžete od 18:20 vyrazit na náměstí Republiky v Plzni, kde bude rádio Kiss proton a Sokol´s power voice přenášet na obří obrazovku živě zápas Viktorky, který se odehraje na hřišti Teplic. Viktorce stačí na titul už jen 5 bodů, tak přijď fandit i ty!

"Když už jsme obrazovku postavili, rozhodli jsme se přenášet i sobotní fotbalové utkání. Ať si fanoušci sportu užijí," řekl QAPu Michal Sokol ze Sokol´s Power Voice s tím, že po pátečním hokeji na náměstí vše zůstává včetně občerstvovacích stánků.

"Když si to spočítáte, celou akci jsme dali dohromady v naprosto rekordním čase. Navíc taková projekce takového formátu je vždy nesmírně nákladná, vyjde na desítky tisíc a také jednání bývají zdlouhavá. Museli jsme samozřejmě sehnat obrazovku, která má 5 krát 3 metry, ozvučení pro náměstí, ale také občerstvení a samotné zajištění prostor. Nesmí chybět ani následný úklid náměstí a bezpečnostní opatření," dodává Jiří Pěč z Rádia Kiss Proton. Tak proč toho nevyužít na fotbalové promítání!

Samozřejmě na náměstí Republiky můžete sledovat i oba nedělní hokejové zápasy o ty nejcennější kovy.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT