QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorka chystá velkou oslavu na náměstí, v pohotovosti je i policie

14.05.2022 8:06

Šestý mistrovský pohár už míří do Plzně, Viktorka ho převezme v neděli po zápase s Baníkem. Klub chystá i velkou oslavu mistrovského titulu na náměstí Republiky.

fc viktoria oslava

Viktoriáni převezmou pohár v neděli 15. května po zápase s Baníkem Ostrava, poté se bude slavit i na náměstí. "Máme připravenou velkou oslavu přímo na stadionu i tradičně na náměstí, kde nebude chybět velkoplošná projekce," informuje vedení klubu.

Poslední zápas sezony 2021/2022 čeká Viktorku tuto neděli od 17 hodin. Doosan Arena je na nedělní utkání vyprodaná. Pro ty, kteří se nedostanou na stadion, bude připravena na náměstí Republiky velkoplošná projekce. Po zápase a předání poháru na stadionu se oslavy přesunou právě na náměstí. Do centra města přijede celý tým v čele s koučem Michalem Bílkem.

Na zápas i následné oslavy se připravuje také policie. Policisté Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje připravili bezpečnostní opatření k zajištění klidu a veřejného pořádku. Zvýší se dohled i na silnicích.

"Před zápasem, v jeho průběhu a po jeho skončení budou policisté situaci a chování nejen fanoušků obou týmů monitorovat, a to jednak v bezprostřední blízkosti sportovní arény, tak i na vlakovém a autobusovém nádraží, v centru města ale i přilehlých městských částech. Pod dohledem policistů budou i všechny příjezdové cesty do Plzně," upřesnila policejní mluvčí Barbora Šmaterová.

Policie apeluje na fanoušky, aby parkovali jen na vyhrazených parkovištích a v co největší míře využili městskou hromadnou dopravu. Dále upozorňuje, aby po dobu oslav neparkovali v Dřevěné ulici.

foto: FC Viktoria

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24