Policie pátrá po řidiči, který ujel z místa dopravní nehody

03.10.2022 10:43

Rokycanští policisté pátrají po řidiči, který mezi obcemi Příkosice a Mirošov v pondělí 26. září poškodil na železničním přejezdu světelné zařízení a z místa nehody ujel.

železniční přejezd Valcha_ilustrační

Neznámý řidič poškodil na Rokycansku světelné zařízení na železničním přejezdu. Policie po něm pátrá. „Nehoda se stala v pondělí 26. září v době od 15:50 do 17:47 hodin na silnici III. třídy číslo 1783 mezi obcemi Příkosice a Mirošov. Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem na železničním přejezdu poškodil přejezdové zabezpečovací zařízení a v důsledku tohoto poškození přestalo fungovat levé světlo červené barvy sloužící jako signalizace pro zastavení,“ uvedl Ondřej Hodan, mluvčí policie.

„Dále došlo k otočení přejezdového zabezpečovacího zařízení a dopravní značky o 90 stupňů. Ve směru od obce Příkosice tedy nemohlo zabezpečovací zařízení plnit svoji funkci, protože nebylo pro řidiče viditelné. Řidič nehodu nenahlásil a pokračoval dál v jízdě neznámo kam. Vzhledem k výšce zabezpečovacího zařízení se jednalo nejspíše o nákladní automobil nebo zemědělský stroj,“ dodal Ondřej Hodan.

V souvislosti s tím policisté žádají možné svědky nehody, aby se osobně dostavili na dopravní inspektorát v Rokycanech na adrese Komenského 29/I, popřípadě zavolali na číslo 724 231 045 nebo 974 335 252. Taktéž by uvítali videozáznamy z kamer v automobilech.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24