QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V plzeňské Galerii Hess se chystá umělecký večer Martina Vavryse. Pozvání přijal i operní pěvec

24.05.2023 8:11

Umělecký večer ve Vinotéce Galerii Hess se bude konat v souvislosti s ukončením výstavy uměleckého designera, malíře a sochaře Martina Vavryse. Výjimečná výstava se blíží ke konci, malíř proto přichystal milé setkání plné umění, hudby a dobrého vína.

Martin Vavrys_Vladimír Křivka (1)

V prostorech Vinotéky Galerie Hess je ještě několik dní k vidění více než 40 originálních obrazů umělce Martina Vavryse. Výstava autorských obrazů a soch bude v galerii do 31. května. Konec výstavy se tedy pomalu, ale jistě blíží a Martin Vavrys by se rád rozloučil s Plzeňany osobně, a proto uspořádal setkání, na které pozval i své dlouholeté přátele - významné hudební osobnosti.

Setkání s Martinem Vavrysem a jeho hosty se bude konat ve Vinotéce Galerii Hess, Na Roudné 59, Plzeň ve středu 31. května od 18 hodin. Buďte u toho i vy, nenechte si ujít toto jedinečné umělecké setkání.

Pozvání na setkání přijal Daniel Klánský, operní pěvec, basbaryton, hostující člen opery Národního divadla. Představil se publiku na mnoha koncertech v tuzemsku i v zahraničí. Jeho otcem je světoznámý klavírní virtuos Ivan Klánský. Na tubu zahraje i člen orchestru Národního divadla Ladislav Lejnar, na klávesy plzeňský patron Václav Svrček.

Malíř Martin Vavrys má pro každého, kdo se akce zúčastní, příjemné překvapení. Přijďte se rozloučit se zajímavou výstavou a poznat osobně výjimečného umělce, který je potomkem slavného českého malíře Josefa Mánesa. Zažijete nevšední umělecké zážitky se sklenkou vína.

Foto ilustrační Vladimír Křivka

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT