QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V plzeňské Galerii Hess se chystá umělecký večer Martina Vavryse. Pozvání přijal i operní pěvec

24.05.2023 8:11

Umělecký večer ve Vinotéce Galerii Hess se bude konat v souvislosti s ukončením výstavy uměleckého designera, malíře a sochaře Martina Vavryse. Výjimečná výstava se blíží ke konci, malíř proto přichystal milé setkání plné umění, hudby a dobrého vína.

Martin Vavrys_Vladimír Křivka (1)

V prostorech Vinotéky Galerie Hess je ještě několik dní k vidění více než 40 originálních obrazů umělce Martina Vavryse. Výstava autorských obrazů a soch bude v galerii do 31. května. Konec výstavy se tedy pomalu, ale jistě blíží a Martin Vavrys by se rád rozloučil s Plzeňany osobně, a proto uspořádal setkání, na které pozval i své dlouholeté přátele - významné hudební osobnosti.

Setkání s Martinem Vavrysem a jeho hosty se bude konat ve Vinotéce Galerii Hess, Na Roudné 59, Plzeň ve středu 31. května od 18 hodin. Buďte u toho i vy, nenechte si ujít toto jedinečné umělecké setkání.

Pozvání na setkání přijal Daniel Klánský, operní pěvec, basbaryton, hostující člen opery Národního divadla. Představil se publiku na mnoha koncertech v tuzemsku i v zahraničí. Jeho otcem je světoznámý klavírní virtuos Ivan Klánský. Na tubu zahraje i člen orchestru Národního divadla Ladislav Lejnar, na klávesy plzeňský patron Václav Svrček.

Malíř Martin Vavrys má pro každého, kdo se akce zúčastní, příjemné překvapení. Přijďte se rozloučit se zajímavou výstavou a poznat osobně výjimečného umělce, který je potomkem slavného českého malíře Josefa Mánesa. Zažijete nevšední umělecké zážitky se sklenkou vína.

Foto ilustrační Vladimír Křivka

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24