QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Babí léto přichází? Čeká nás celkem příjemné počasí s teplotami kolem 20 stupňů

12.09.2019 7:01

Podle nové týdenní předpovědi se v dalších dnech dočkáme celkem příjemného počasí. Slunečnou oblohu by jen někde mohly pokazit přeháňky. O víkendu se ale vyskytnou přízemní mrazíky.

ilustrační foto_QAP foto (6)

Ve čtvrtek bude oblačno až polojasno. V průběhu odpoledne a večera bude oblačnost ubývat až do vyjasnění. Teploty se odpoledne dostanou mezi 20 až 24 stupňů.

V pátek nás čeká jasno až polojasno, ráno se mohou ojediněle objevit mlhy nebo nízká oblačnost. Během dne by mohla přibývat oblačnost a někde by se mohly vyskytnout přeháňky. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 12 až 8 stupňů, nejvyšší denní vysotupí mezi 21 až 25.

Sobota bude ve znamení zpočátku oblačné oblohy s ojedinělými přeháňkami, postupně by ale mělo být i polojasno. V noci naměříme 14 až 10 stupňů, přes den 16 až 20.

V neděli se dočkáme jasné až polojasné oblohy, jen ráno by někde mohlo být mlhavo. V noci spadnou teploty mezi 7 až 3 stupně a vyskytnout se mohou i přízemní mrazíky, přes den se vyšplhají mezi 19 až 23

Pondělí přinese skoro jasno až polojasno, postupně ale bude až oblačno a ojediněle se objeví přeháňky. Noční teploty budou mezi 9 až 5 stupni, denní mezi 21 až 25.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Většinou polojasno, na severu ojediněle přeháňky. Ráno ojediněle mlhy nebo nízká oblačnost. Nejnižší noční teploty zpočátku 11 až 7 °C, postupně 8 až 4 °C. Nejvyšší denní teploty 16 až 21 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24