QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dominik Sváček a Robin Hranáč se zapojí do přípravy s Liptovským Mikulášem

14.06.2021 10:02

Brankář Dominik Sváček a obránce Robin Hranáč zahájí letní přípravu s nováčkem první slovenské ligy Liptovským Mikulášem. Pro oba hráče to bude velká zkušenost, říká generální ředitel klubu.

FCVP

Gólman Dominik Sváček je členem A týmu plzeňské Viktorie již pět sezon. Na svém kontě má jedno odchytané utkání, a to z května 2017, kdy střídal v ligovém duelu s Jihlavou zraněného Petra Bolka v 63. minutě. Jinak chytal v juniorce a později v B týmu v ČFL.

Robin Hranáč, který hraje na pozici stopera či pravého beka, byl v této sezoně členem B týmu, v jarní části sezony ale začal trénovat s A týmem a naskočil za něj i do dvou zápasů – nejprve ve 3. kole MOL Cupu proti Přepeřím, poté i v dubnu v závěru ligového utkání s Teplicemi.

Nyní se oba viktoriáni zapojí do přípravy s Tatranem Liptovský Mikuláš, který je prvoligovým nováčkem na Slovensku. „Pro oba dva je nejlepší variantou, aby se pokusili zabojovat o své místo v prvoligovém týmu a sbírali cenné minuty i zkušenosti,“ říká generální ředitel klubu Adolf Šádek.

 

Foto: FCVP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24