QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Express Servis v době pandemie – pomáhá, servisuje, prodává potřebné

04.04.2020 12:14

Každá firma se snaží v této době nějak přežít, a kdo může, pomáhá. To je i příběh plzeňské firmy Express Servis, která nabízí vše, co se týká Apple zařízení.

express servis1
express servisexpress servis1

„Respektujeme nařízení vlády a chováme se v souladu s nimi, zároveň chceme naplno využít naše khow how a produkt pro pomoc těm, kteří to v tuhle těžkou dobu mohou potřebovat. Něco pro vás děláme s potěšením a zdarma, na druhou stranu jsme jen malý lokální podnik, který potřebuje přežít, proto budeme rádi, když podpoříte nás, vaše sousedy, spíše než nadnárodní anonymní řetězce. Na oplátku děláme maximum, aby se na nás mohl zákazník spolehnout,“ říká jednatel společnosti Jan Chlebuš.

Express servis nakoupil respirátory a rozdává je zdarma prodavačům v sousedních obchodech nebo zvěrolékařům, radí zdarma lidem po telefonu, dováží zboží až do domu.

Také kvůli opravě a servisu nemusíte nikam chodit. Express servis si váš telefon nebo notebook vyzvedne a opravený přiveze zpět.

Řada lidí pracuje z domova a nemá vhodnou techniku, i na to Express servis v těchto dnech myslí. Chybí vám odpovídající Mac, redukce, náhradní zdroj nebo powerbanka? Nebo potřebujete zařízení na konferenční hovory apod.? Vše seženete v e-shopu Express Servisu. Lidé z Express servisu vám rádi po telefonu pomohou vše vybrat, navrhnou pro vás nejlepší řešení.

A navíc, dnes je nejdůležitější chránit se. Víte, že mobilní telefony, klávesnice a myši jsou až 10x špinavější než záchodové prkénko? Pokud je nosíte v koženém obalu, je na nich dokonce 17x více mikrobů. Tyto zařízení jsou semeništěm mikrobů a Express servis vám poradí, jak je udržet v čistotě a nabídne účinné čištění a desinfekce.

A Express Servis připravil i další vychytávky pro využití času v karanténě. Například pro rodiče s dětmi nabízí spoustu zařízení a technologií, které mohou pobyt doma zpříjemnit a udělat ho zábavnější.

Kompletní informace najdete na stránkách firmy zde. 

EXPRESS SERVIS Company s.r.o.

Telefon: +420 721 150 625

dotazy e-shop a vše ostatní: info@express-servis.cz

vše ohledně servisu: servis@express-servis.cz

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24