Indiáni rozstříleli Růžičkův Hradec. Na domácím ledě bodovali popáté v řadě

01.11.2019 19:57     01.11.2019 20:47

Hokejisté Hradce Králové se sice dostali do vedení, ale indiáni otočili skóre. Dvěma góly se blýskl Luboš Rob.

min

Hráči královéhradeckého Mountfieldu sice na plzeňském ledě brzy vedli, indiáni ale do poloviny zápasu otočili skóre. Domácí nakonec zvítězili 4:1 a popáté za sebou na svém ledě bodovali.

Dva góly si připsal Luboš Rob. Ten navíc přihrál na vítěznou branku Milanu Gulašovi. Pro domácího kapitána to byl v pořadí 17. gól v této sezoně. Plzeň tak uťala čtyřzápasovou bodovou sérii Hradce. Ten prohrál v základní hrací době poprvé po příchodu trenéra Vladimíra Růžičky.

"My jsme měli v zápase velmi hluchá místa, kdy jsem mohli zápas jasně ztratit. Na začátku utkání měl soupeř mraky šancí, nicméně z toho dal pouze jeden gól. Podobně tomu bylo na začátku poslední části. Jinak to byl vyrovnaný zápas, v mých očích byl Hradec nejlepší soupeř," okomentoval utkání trenér Plzně Jiří Hanzlík.

Branky a nahrávky: 15. Rob (Kracík, Vráblík), 30. Gulaš (Rob, Moravčík), 55. Rob (Vracovský, Budík), 59. Kantner (Gulaš, Mertl) – 7. Smoleňák (M. Chalupa, Rosandić)

HC Škoda Plzeň: Frodl (Kolář) – Moravčík, Vráblík, Houdek, Čerešňák, Budík, L. Kaňák, T. Voráček – Kantner, Mertl (A), Gulaš (C) – Vracovský, Kracík, Rob – Straka (A), Kodýtek, Eberle – Pour, R. Vlach, Kolda.

Mountfield HK: Š. Lukeš (D. Dvořák) – Linhart, Zámorský, Cibulskis, Nedomlel, Rosandić, F. Pavlík, Allen – M. Chalupa, Koukal, Smoleňák (C) – R. Pavlík, Cingel, Vincour – Červený (A), Kubík, Jergl – Perret, Rákos, Paulovič.

FOTO: hcplzen.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24