Ligový šlágr se blíží. Do Plzně míří Sparta

27.09.2019 19:31

Viktorka Plzeň se v 11. ligovém kole utká doma s tradičním rivalem – pražskou Spartou. Na fanoušky čeká bohatý doprovodný program.

fanoušci Viktorce věřili (9)

K šlágru 11. kola nejvyšší fotbalové soutěže nastoupí domácí Viktorka a pražská Sparta v Doosan Areně  už v neděli 29. září. Sparta, které patří sedmá příčka v tabulce, je sice  tentokrát outsiderem, ale viktoriáni nechtějí nic podcenit.

"Sparta je mužstvo, které je historicky asi nejlepší v Česku. Určitě se na to všichni v Plzni těšíme,“ sděluje kouč Viktorky Pavel Vrba. Naposledy Západočeši  porazili Spartu vysoko 4:0. "Každý zápas je jiný, vždy se začíná od nuly,“ dodává trenér.

"Sparta má velmi kvalitní hráče. Jede sem velmi dobré mužstvo, čeká nás určitě těžký zápas. My jsme ale doma a chceme to zvládnout za tři body,“ říká středopolař Viktorie Roman Procházka.

"Bude to hodně o disciplíně. Třeba rozhodne jen jeden gól,“ hlásí bek Radim Řezník s tím, že pomoci by měla i podpora fanoušků v zaplněné Doosan Areně. "Je super, když hrajeme doma a máme plný stadion. Fanoušci nás poženou a doufám, že to zvládneme za tři body,“ uzavírá obránce.

Zápas začne v 18 hodin. Brány stadionu se otevřou 90 minut před výkopem. Klub fanouškům doporučuje, aby dorazili vzhledem k frontám u turniketů raději s předstihem. Pivovarská lávka bude uzavřena jednosměrně od stadionu do pivovaru.

Pro fanoušky se chystá i bohatý doprovodný program. Na Rodinné tribuně se budou rozdávat památeční dresy, zájemci je mohou získat od 16.30 po předložení dětské permanentní vstupenky až do vydání všech zásob.  Sektor H se promění ve speciální herní zónu, kde si mohou zájemci otestovat hru FIFA na PlayStationu.

FOTO: Ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24