QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na Borských polích se otevřelo nové testovací centrum - FOTO

19.04.2021 6:30

V Plzni na Borských polích vzniklo nové testovací centrum, kde je možné nechat se otestovat antigenními i PCR testy. Testovací centrum je otevřeno každý všední den od 8:00 do 18:00 hod.

testovací centrum_Procházka_Průcha
testování_Procházkatestovací centrum_Procházka_Průcha

Testování na covid-19 od 16. dubna nabízí nové testovací centrum na Borských polích, kde je možné se nechat otestovat antigenními i PCR testy. Na otevření testovacího centra byl pozván také starosta centrálního plzeňského obvodu David Procházka.

„Testování je už nyní podmínkou pro firmy, úřady a například pendlery. Do budoucna lze očekávat, že bude nutné být otestovaný i při vstupu do obchodního centra nebo restaurace. Otevření testovacího centra vítám jako službu občanům našeho obvodu a cením si proto jak činnosti provozovatele, tak i ochoty nákupního centra poskytnout prostor pro jeho umístění,“ říká starosta Městského obvodu Plzeň 3 David Procházka.

Na místě jsou pro zájemce nabízeny antigenní i PCR testy, které hradí zdravotní pojišťovna. Výsledky antigenních testů jsou k dispozici do 15 minut, vyhodnocení PCR testu pak do 48 hodin. Samozřejmostí je vydání certifikátu pro pendlery či zaměstnavatele. Rezervace je možná online na webu www.jdrtesting.cz. Testovací centrum je umístěno na parkovišti NC Borská pole a otevírací doba je od pondělí do neděle v čase od 8:00 do 18:00 hodin.

 

Foto: MO3

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24