QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nezletilý motorkář havaroval na Klatovsku. Zasahovat musel vrtulník - FOTKY

14.04.2020 19:53     14.04.2020 21:42

K nehodě osobního auta a motocyklu došlo v úterý 14. dubna večer v Malechově. Šestnáctiletý mladík je težce zraněný.

1
12

Všechny složky integrovaného záchranného systému vyjely po půl osmé večer k nehodě motocyklu a osobního auta ve směru na Švihov.

"Nezletilý mladík starší patnácti let byl transportován leteckou záchrannou službou s těžkým zraněním, ale při vědomí na urgentní příjem fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně,“ sdělil Vítězslav Sladký ze Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje s tím, že v době transportu nebyl pacient ohrožen na životě.

Událostí se zabývá klatovská dopravní policie. "Řidič motocyklu ve věku 17 let jel z obce Dehtin směrem do Švihova a v pravotočivé zatáčce zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy, dostal smyk a vjel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozidlem, které řídil muž ve věku 44 let. Při dopravní nehodě došlo ke zranění spolujezdce na motorce ve věku 16 let. Ten byl letecky transportován do nemocnice. Místo nehody už je plně průjezdné," upřesnila krátce před 21:45 hodin policejní mluvčí Michaela Raindlová s tím, že testy na alkohol byly u obou řidičů negativní. 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24