QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie řeší hned dvě přepadení poboček pošty na Plzeňsku

17.10.2018 9:54

Policie aktuálně řeší hned dvě loupežná přepadení poboček České pošty na Plzeňsku. Kromě úterního přepadení ve Šťáhlavech se podobný případ odehrál i na severním Plzeňsku.

Evakuace na Doubravce_QAP (6)

Kriminalisté vyšetřují v tomto týdnu hned dvě loupežná přepadení. V obou případech se jednalo o pobočku České pošty. Jak už QAP.CZ informoval, ozbrojený maskovaný lupič řádil v úterý odpoledne ve Šťáhlavech u Plzně (podrobnosti se dočtete v článku zde).

Velmi podobné přepadení se nicméně odehrálo také v pondělí odpoledne v jedné z menších obcí nedaleko Úněšova. "Před koncem provozní doby vstoupil do pobočky neznámý pachatel s černou kapucí na hlavě, který si pod pohrůžkou střelné zbraně vymohl na pracovnici pošty finanční hotovost ve výši 3 700 korun v různých bankovkách. Na případu tohoto loupežného přepadení nyní intenzivně pracují kriminalisté územního odboru Plzeň-venkov," potvrdila mluvčí policie Iveta Kořínková.

V případě přepadení ve Šťáhlavech policie stále shání svědky, kteří by mohli pomoct s vyšetřováním. Podle popisu, který má policie  k dispozici, jde o muže ve věku kolem 30 let, štíhlé postavy, vysokého zhruba 175 centimetrů. Na sobě měl dlouhé modré kalhoty, černou mikinu a přes hlavu měl nataženou kapuci. Obutý byl v botách černé barvy.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24