QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Rooseveltův most i Slovanská! V Plzni startují další uzavírky a omezení

12.05.2019 8:12

V Plzni startují další významné uzavírky i omezení. Dojde na uzavírku Rooseveltova mostu i další komplikace s rekonstrukcí na Slovanské. Podívejte se na přehled!

foto-qap-cz (8)

Slovanská třída

Od 13. května se prodlouží uzavírka poloviny komunikace až k náměstí Milady Horákové, kdy bude pokračovat stejný režim jako ve spodní části. Světelná signalizační zařízení budou v provozu. Dojde také k postupnému uzavírání napojení z místních komunikací, příčný pohyb pro pěší bude zachován. Rekonstrukce Slovanské začala letos v lednu a je plánovaná v několika etapách. Hotovo by mělo být na jaře příštího roku. 

Rooseveltův most

Naostro startuje 1. etapa rekonstrukce Rooseveltova mostu. Uzavřený bude úplně pro automobilovou dopravu, MHD po mostě zatím projíždět bude. Provoz bude vedený po objízdné trase až do 30. června. Od 15. května se kvůli rekonstrukci mostu přidá i omezení v Tyršově ulici na hlavním průtahu. Pod mostem bude v době cca 8 týdnů provoz sveden do jedné poloviny komunikace. 

Tramvajová trať na Borská pole

Pokračuje stavba tramvajové trati na Borská pole. Až do 22. července platí omezení komunikace I/27 pod budovaným tramvajovým mostem – na každé straně je zabraný jeden jízdní pruh.

Sukova ulice

Pokračuje uzavírka Sukovy ulice na Borech. Její oprava je rozdělená do několika etap. Skončit by měla v polovině června. Další informace najdete v článku zde.

Studentská ulice

Dál probíhá kompletní rekonstrukce Studentské ulice v úseku od Gerské k zimnímu stadionu na Košutce. První etapa by měla být hotová v červnu letošního roku. Více zde.

Mohylová ulice

První etapa probíhá v Mohylové ulici v úseku Husův park – Staniční ulice až do 31. října 2019 a to včetně rekonstrukce mostu přes Úslavu s dokončením do 31. srpna 2019. Délka stavebních úprav Mohylové ulice je 466 m.

Stavba kruhového objezdu na Valše

Provoz řízený semafory pokračuje na křižovatce Sulkovské a Dobřanské ulice na Valše. Buduje se tam nový kruhový objezd kvůli obytné zóně Nová Valcha. Hotovo by mělo být do konce letošního roku.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24