QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tragická nehoda dvou motorek na Klatovsku si vyžádala dvě oběti

25.10.2020 13:06     25.10.2020 17:00

Krátce před jednou hodinou odpolední došlo v neděli k dopravní nehodě dvou motorek na Klatovsku. Konkrétně mezi obcemi Petrovičky a Petrovice.

dn plasy moto

Nehoda byla bohužel tragická. Na místě zemřeli oba řidiči motorek. Silnice byla uzavřena a policisté určili objízdnou trasu po dobu vyšetřování nehody.

Skupinka motorkářů jela po komunikaci II. třídy číslo 191, ve směru od Klatov na Nepomuk. Před obcí Petrovice projeli zatáčku, kdy jeden muž řídící motocykl značky Kawasaki Ninja, ve 12.51 hodin vjel do protisměru, kde v uvedenou dobu projížděl muž ročník 1987 s motocyklem značky KTM a došlo ke střetu. Řidiči na motocyklech vjeli mimo komunikaci a motocykl KTM se vznítil," popsala nehodu mluvčí policie Dana Landmanová.

Na místo vyjelo několik jednotek hasičů.

"Na místě zasahovaly pozemní skupiny Zzs a Lzs K7. U jedné motorky došlo k zahoření, motorkář - muž byl zasažen na celém povrchu těla na místě podlehl těžkým zraněním. Druhý motorkář utrpěl velmi vážná zranění neslučitelná se životem, lékař Zzs na místě konstatoval i jeho úmrtí," řekla mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Foto: ilustrační

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24