Vánoční stromy se rozsvítily v Plzni i po celém regionu - FOTKY

28.11.2021 20:04

Jedle obrovská se v 18 hodin rozsvítila na náměstí Republiky v Plzni. Od první adventní neděle září i stromy na dalších místech v Plzni i v celém regionu. Podívejte se na fotky z Plzně, Přeštic, Domažlic, Stříbra...

Vánoční strom Plzeň foto QAP (1) Vánoční strom Plzeň foto QAP (1)
Vánoční strom Plzeň foto QAP (1)Vánoční Plzeň foto Milan SvobodaVánoční strom Plzeň foto QAP (2)Vánoční strom Plzeň foto QAP (3)Vánoční strom Plzeň foto QAP (4)Vánoční strom Slovany QAP_cz (1)Vánoční strom Slovany QAP_cz (2)Přeštice foto Milan Janochd 1doubravka Vanoce _sochy_QAP (28)Vánoční Domažlice 1Vánoční DomažliceVánoční Domažlice NaměstíŽelezná Ruda

První adventní víkend přinesl i tradiční rozsvícení vánočních stromů. Na většině míst se akce uskutečnily bez plánovaného programu. Stromy už svítí napříš regionem.

Vánoční strom se rozsvítil v 18 hodin na náměstí Republiky v Plzni. Rozsvícení vánočního stromu mohli Plzeňané sledovat v přímém přenosu, protože magistrát zrušil veškerý program kvůli epidemiologické situaci. Vánoční strom je 15 metrů vysoký a září především v bílé barvě. Jedličku má město jako vánoční strom vůbec poprvé.

Kromě náměstí září strom už i na Doubravce nebo u slovanské radnice. Na Doubravce v Harmannovo parku až do úterý můžete vidět ledové sochy.

V předvečer první adventní neděle se rozsvítil strom v Domažlicích. Strom září už i na náměstí ve Stříbře, Přešticích nebo v Železné Rudě. Podívejte se do fotogalerie.

Foto: QAP.cz, Milan Svoboda, Milan Janoch, Martina Sihleská, město Domažlice, Železná Ruda

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24