QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorka padla na Slovácku 2:1. Venku nevyhrála už počtvrté v řadě

07.12.2019 19:26     07.12.2019 20:00

Západočeši podlehli Slovácku i podruhé v sezoně. Na jeho stadionu prohráli poprvé po 14 letech.

Pavel Vrba foto Martin Skála FC Viktoria

Slovácko poslal v úvodu zápasu do vedení  Reinberk. Viktorce se podařilo ještě v první půli vyrovnat díky trefě Krmenčíka.

Ve druhém poločase se do velké šance dostal domácí Zajíc, ale Hrušku nepřekonal. Slovácko se prosadilo podruhé když Hellebrand prostřelil plzeňského gólmana po příhrávce Sadílka. Plzeň pak měla více ze hry, do šancí se dostali Janošek i Beauguel, ale v brance domácích neskončila  ani jedna střela.

"Fotbal to byl zajímavý, obě strany chtěly vyhrát a snažily se hrát ofenzivně,“ hodnotí utkání trenér Plzně Pavel Vrba. "Slovácko ale bylo úspěšnější a proto vyhrálo. Má kvalitní hráče a dokázalo využít rychlosti, v tom nás potrestalo. My jsme v útoční fázi měli být přesnější,“ dodává Vrba.

Branky: 6. Reinberk (Havlík), 83. Hellebrand (Sadílek) – 43. Krmenčík (J. Kopic)

1.FC Slovácko: Trmal – Divíšek, Mich. Kadlec, S. Hofmann, Reinberk – M. Petržela (78. Kalabiška), Havlík, V. Daníček (C) (46. Sadílek), Navrátil – P. Dvořák (80. Hellebrand) – Zajíc.

FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník, Hejda, Brabec (C), J. Kovařík – J. Kopic, Hořava (87. Beauguel), Kalvach, Al. Čermák (66. Janošek), Hloušek – Krmenčík (79. Chorý).

FOTO: Martin Skála, FC Viktoria Plzeň 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24