QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorka spustí prodej permanentek už v tomto týdnu!

04.08.2020 13:34

Permanentní vstupenku si mohou koupit všichni majitelé permanentek z uplynulé sezony. Návštěvu utkání ale může permanentkářům zkomplikovat aktuální koronavirová situace.

9

Vše záleží na tom, jak se bude vyvíjet situace v souvislosti s koronavirem. "Otevřeně  říkáme, že se může stát, že například na první ligový duel nové sezony se nebudou moci všichni permanentkáři dostat. Vždy budeme muset respektovat aktuální situaci a dodržovat z ní vyplývající nařízení. Naše rozhodnutí o prodeji činíme s výhledem, že během podzimu dojde k přislíbenému uvolňování, a tedy navyšování počtu fanoušků na tribunách,“ sděluje mluvčí FC Viktoria Plzeň Václav Hanzlík

Pořídit si permamentní vstupenku budou moci v tuto chvíli pouze stávající držitelé, počet nijak limitován není. "S volným prodejem permanentek ani vstupenek na jednotlivá utkání v tuto chvíli nepočítáme. Chceme našim věrným fanouškům nabídnout možnost, aby byli upřednostněni a dostali se na stadion, pokud to bude možné,“ upřesňuje Václav Hanzlík.

Pokud by omezení nastalo, každý permanentkář od klubu vždy s předstihem emailem obdrží informaci, jakým způsobem se na stadion lze dostat – v jakém počtu a zda na permanentní či náhradní vstupenku. I proto je důležité mít na permanentkáře aktuální kontaktní údaje, které vyplní ve formuláři při nákupu permanentky.

"Důležité zvýhodnění pro věrné fanoušky je samozřejmě cenové – permanentkář opět výrazně ušetří v porovnání s cenami jednorázového vstupného, a to až 60 %. Klub navíc nastavil ceny permanentek vstřícně s ohledem na aktuální situaci a s ní související počet mistrovských zápasů,“ pokračuje Václav Hanzlík.

Vzhledem ke změně herního modelu, liga bude mít 18 účastníků a nebude se hrát nadstavbová část, půjde do prodeje pouze jeden typ permanentní vstupenky, a to EXTRA, která je platná na celou sezonu tedy na 17 domácích ligových zápasů plus případné domácí zápasy MOL Cupu – za předpokladu, že to aktuální situace a nařízení dovolí.

Předprodej odstartuje ve čtvrtek 6. srpna v 13:00 a potrvá až do 18:00 na pokladnách za severní věží Doosan Areny, následně bude probíhat každý den včetně víkendu od  9:00 do 17:00. Stávající permanentkáři mají garanci rezervace svého místa a své zvýhodněné ceny až do 11. září.  Permanentky jsou rozděleny do čtyř kategorií za ceny od 2150 do 3650 korun.

"Považujeme za férové, abychom zároveň dořešili i minulou sezonu, kdy fanoušci nemohli z důvodu zásahu vyšší moci několik utkání v Doosan Areně navštívit. Ze strany fanoušků jsme zaregistrovali iniciativu, že část z nich nežádá žádnou kompenzaci za ušlé zápasy. Této iniciativy si velmi vážíme! Na druhou stranu respektujeme i opačný názor a nabízíme druhou variantu – fanoušek si může při nákupu nové permanentky zvolit, zda využije další slevu 10 %, či zda se této možnosti vzdá, a podpoří tak svůj klub tímto výjimečným gestem solidarity. Výběr je na každém fanouškovi a ať už se rozhodnete jakkoli, děkujeme,“ uzavírá mluvčí klubu.

FOTO: ilustrační 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24