QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňská tyčka za dveřmi

11.07.2011 7:48

Ve středu 13. července vyražte na plzeňské náměstí, sejdou se tady nejen čeští ale i zahraniční tyčkaři. Tyčkařskou exhibici Plzeňská tyčka pro Plzeň pořádá trenér a otec naší nejlepší tyčkařky František Ptáčník a podílí se na ní i plzeňský skokan Lukáš Bechyně.

IMG_6496
zprava Ptáčníková, Pomahačová, Brandová, ŠlézováPlzeňská tyčka / nejmladší návštěvníci Jiřina Ptáčníková Iva Brandová - Plzeňská tyčka Tereza Šlézová - Plzeňská tyčka Tereza Pomahačová - Plzeňská tyčka Tereza Pomahačová - Plzeňská tyčka František Ptáčník s moderátorem Přibáněm Plzeňská tyčka- Plzeňská tyčka Plzeňská tyčka Jiřina Ptáčníková - Plzeňská tyčka Jiřina Ptáčníková - Plzeňská tyčka IMG_6496Janáček 3. místoKudlička 2. místoplzeňská tyčka- Pomahačovávítěz BalnerIMG_5312IMG_5324Plzeňská tyčka /vpravo starosta třetího obvodu Jiří Strobach Plzeňská tyčka Plzeňská tyčka Plzeňská tyčka Plzeňská tyčka Plzeňská tyčka Plzeňská tyčka Plzeňská tyčka Plzeňská tyčka Plzeňská tyčka Plzeňská tyčka Plzeňská tyčka / Michal Balner Plzeňská tyčka Plzeňská tyčka Plzeňská tyčka 2010 Plzeňská tyčka /vítěz Michal Balner Plzeňská tyčka Plzeňská tyčka Plzeňská tyčka Plzeňská tyčka 2010 Plzeňská tyčka /vítěz Michal Balner po zdolání výšky 5,60m Plzeňská tyčka / Jiřina Ptáčníková Plzeňská tyčka / Jiřina Ptáčníková přebírá ceny od starosty plzeňské trojky Jiřího Strobacha Plzeňská tyčka / Jiřina Ptáčníková se svým otcem Plzeňská tyčka 25.srpna 2010 Plzeňská tyčka / předávání cen vítězům

Tyčkařská exhibice s příznačným názvem PLzeňská tyčka proběhne už podruhé ve středu 13. července na plzeňském náměstí Republiky. Představí se nejlepší tyčkaři nejen Plzně, Česka ale i ze zahraničí.

Laťka bude i letos proklatě vysoko nastavena, přijedou totiž špičkoví tyčkaři z USA, Německa a Nizozemí. Náročnou technickou disciplínu ozdobí plzeňská rodačka Jiřina Ptáčníková, která na ME v Barceloně 2010 obsadila 5. místo a na halovém ME v Paříži se dokonce dostala až na nepopulární 4. místo.

Ovšem na akci nepůjde jen o sport. Hlavní myšlenkou mítinku je spojit sportovní akci s protidrogovou kampaní Pravda o drogách. Drogy jsou totiž v Česku podle posledních průzkumů opravdu alarmujícím problémem. Organizátoři mítinku jsou přesvědčeni, že aktivním sportem se proti nim dá bojovat velmi účinně.

Více o Plzeňské tyčce čtěte v rozhovoru s pořadatelem a skokanem v jedné osobě Lukášem Bechyně.

Další zajímavosti o exhibici se dočtete v rozhovoru s trenérem naší nejlepší tyčkařky a také jejím otcem Františkem Ptáčníkem.

foto: QAP.CZ - Plzeňská tyčka 2010

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24