15.12.2024 10:32
15.12.2024 8:29
V Plzni vznikl nový prostor, kde najdou útočistě děti a mladí lidé v náročné životní situaci - FOTKY
14.12.2024 17:34
Z loupežného přepadení pošty v Tlučné byl obviněn pětapadesátiletý muž
Plzeňský Prazdroj startuje program "Volba sládků" na podporu hospod a restaurací
Plzeňský Prazdroj posiluje národní pivní kulturu a dále investuje do podpory návštěvnosti hospod a restaurací. Přichází z nových programem "Volba sládků".
Od května v rámci nového projektu Volba sládků nabídne v téměř osmi set hospodách a restauracích nové a ojedinělé várky svých piv. Jednotlivé novinky budou na čepu napříč celou Českou republikou v průběhu příštích dvanácti měsíců tak, aby se nabídka v jednotlivých místech přibližně jednou za 4 týdny obměňovala.
Pivaři mohou ochutnat až 12 unikátních čepovaných piv, která nejsou v dané hospodě běžná. Na návštěvníky téměř 800 vybraných hospod a restaurací, které mají na čepu piva Plzeňského Prazdroje, čeká po celý následující rok velmi příjemné překvapení.
Česká pivovarská jednička přichystala "Volbu sládků", neboli co měsíc, to jiný pivní speciál. "Po několika letech poklesu prodeje čepovaného piva se nám v loňském roce podařilo tento trend zastavit. Češi se znovu pomalu vrací k pití čepovaného piva s přáteli v restauracích a hospodách," říká k tomu Tomáš Mráz, ředitel obchodu restaurací a hospod Plzeňského Prazdroje.
"Volba sládků" je výsledkem úzké spolupráce Plzeňského Prazdroje s majiteli a provozovateli hospod připravený tak, aby zvýšil zájem o čepované pivo a právě hospodským pomohl ještě více zaujmout své stálé hosty, ale pomohl přilákat i nové zákazníky.
Plzeňský Prazdroj spolupracuje s hospodskými také v oblasti servisu a úrovně poskytovaných služeb. Tým Plzeňského Prazdroje pravidelně školí výčepní a obsluhu jak správně načepovat a neservírovat pivo, ale i další dovednosti. V následujících dvanácti měsících Plzeňský Prazdroj nabídne ve vybraných hospodách a restauracích po celé České republice pivní novinky. Nabídka přitom bude rotovat zhruba po měsíci tak, aby se v průběhu roku neopakovala.