QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie stále pátrá po Jesice Puškárové a Michale Červeňákové

07.03.2013 14:37

Po jmenovaných dívkách vyhlásila policie pátrání již před časem, stále však po nich nemá žádné stopy. Nevylučuje se ani možnost, že by dívky mohly být spolu...


Obě pohřešované dívky zmizely před několika týdny a jedna z nich se pohřešuje už téměř dva měsíce. Obě jsou také svěřenkyněmi dětského domova, a tak policie nevylučuje, že by pohřešované mohly být někde spolu.

Policie proto žádá o pomoc svědky, kteří by měli jakoukoliv informaci o dívkách, ať kontaktují policii. Popis dívek pro připomenutí:

Michala Červeňáková má trvalé bydliště nahlášené v Nýrsku na Klatovsku a odtud odešla v sotobu 9. února dopoledne. Od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu.

Dívka je ve věku 14 let a naposledy na sobě měla modré riflové kaltoty a černou bundu. Michala Červeňáková je vysoká 160-165 centimetrů, má hubenou postavu, hnědé oči a černé středně dlouhé vlasy.

Jesika Puškárová je ve věku 17 let a je také svěřenkyní dětského domova. Trvalé bydliště má hlášené v Plzni na Skvrňanech.

Naposledy byla dívka viděna dne 11. ledna 2013 v 7:30 hodin, kdy odjela autobusem k lékaři a od této doby se pohřešuje. Policie nevylučuje, že se dívka může pobyhovat na Chebsku, kde má svého přítele.

Popis Jesiky Puškárkové udává mluvčí policie Dana Ladmanová: „Výška postavy 160 cm, postavy střední, oči hnědé, vlasy barvy hnědočerné a středně dlouhé.“

„Policie žádá občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, pohybu či výskytu pohřešované dívky, aby neprodleně podali zprávu Policii ČR na telefon číslo 158 nebo osobně na policejní služebnu případně na telefon 974 334 111,“ upozorňuje mluvčí.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24