Magistrát přidává odbavovací přepážky na pasové!

26.06.2012 14:57

Od 1. července by se měly zkrátit čekací doby na oddělení cestovních dokladů a občanek, přibudou 4 přepážky! Také se tím prodlouží i pracovní doba a vy se můžete on-line přiobjednat pro žádost či vyzvednutí pasu nebo občanky.

P5104969

Na oddělení cestovních dokladů a občanek teď vládnou dlouhé čekací doby. Magistrát proto vyjednal další čtyři přepážky, které urychlí odbavování čekatelů!

Magistrát rozšiřuje počet přepážek z osmi na dvanáct. "Po dlouhých a složitých vyjednáváních s dodavatelem systému tak magistrát může od 1. července výrazně zvýšit kapacitu možného odbavení klientů," vysvětluje mluvčí Magistrátu Zdeňka Kubalová. "Rozšířený počet přepážek podstatně sníží čekací dobu, kterou museli občané při vyřizování na přelomu května a června podstoupit. Zároveň dojde k úpravě úředních hodin pro veřejnost, jejichž změnu si kritická situace při vyřizování žádostí v tomto oddělení vyžádala," doplnila mluvčí.

Po 8 - 18 hod.
Út 8 - 14 hod.  po předchozím objednání do 16 hod.
St 8 - 18 hod.  po předchozím objednání do 19 hod.
Čt 8 - 14 hod.  po předchozím objednání do 16 hod.
Pá 8 - 12 hod.
Plzeňský magistrát se stal prvním obecným úřadem obce s rozšířenou působností, který dokázal dohodnout s Ministerstvem vnitra přijatelné podmínky pro dodávku a provoz nových pracovišť. "Za cenu, která odpovídá původní nabídce na dodání jednoho pracoviště, se podařilo zástupcům magistrátu dojednat dodávku techniky pro čtyři přepážky," vysvětlila mluvčí.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24