PI.JEZ.PI bodovala na Apetit festivalu, nyní konečně otevírá!

08.06.2011 8:18

Zaměření na kvalitní kuchyni slibuje nová restaurace PI.JEZ.PI, která se otevřela na Americké v Plzni. Ještě před svým otevřením si získala návštěvníky Apetit festivalu, který se koncem května konal v Plzni natolik, že jí zvolili druhou ´nej´ západočeskou restaurací roku! Navíc si tu vaří vlastní pivo!

PI.JEZ.PI

Jako hospa & bar zaměřená na kvalitní kuchyni se chce prezentovat restaurace PI.JEZ.PI, kterou v prostorách bývalého obchodu s textilem na Americké třídě otevírá známá gastronomická společnost Janák bros. O kvalitě a umění jejích kuchařů se už přesvědčily mlsné jazýčky návštěvníků prvního plzeňského Apetit festivalu, kde se v soutěži Západočeská restaurace roku umístila ještě neotevřená restaurace na druhé místě hned za ´sousedem´ z Americké asijskou restaurací Zlatý drak.

PI.JEZ.PI se vedle toho, že chce návštěvníky přilákat na designově čistý interiér s plzeňskými motivy a zahrádku, ´veze´ i na módní vlně, která káže připravovat poctivé jídlo z kvalitních čerstvých surovin. "Pokrmy, které v PI.JEZ.PI servírují, jsou autentické. Veškeré suroviny, ze kterých jsou jídla zhotovena, zanechávají díky šetrnému zpracování svou chuť i vůni. Oblíbeným tahounem jsou i tady steaky na mnohé způsoby. Oproti konkurenčním podnikům však autoři konceptu vybrali receptury světoznámé a zaručené, tudíž lze předpokládat, že se při výběru nijak nespálíme. Navíc jsou steaky představeny formou malé příručky, která výběr velmi ulehčuje. Jídelní lístek se dále prolíná českými specialitami, čerstvými těstovinami - které si restaurace sama vyrábí i barovými jídly, mezi kterými nechybí ani oblíbený hamburger čtvrtlibrák z hovězího masa či exotická kachní prsa s glazurou z japonské omáčky Teryiaki," slibují provozovatelé.

A pozor! PI.JEZ.PI si vaří i vlastní pšeničné, svrchně kvašené pivo !

Restaurace je nekuřácká a otevřeno bude mít denně od 10 do 01 hodin.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT