QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vyměňte starý spotřebič za dětskou vstupenku do plzeňské zoologické zahrady!

14.06.2023 12:55

Již tuto sobotu 17. června bude v Zoologické a botanické zahradě města Plzně pořádně živo. Na návštěvníky tam totiž čeká na uvítání léta hned několik akcí najednou! 

IMG_8711

Na uvítání kalendářního léta připravila Zoologická a botanická zahrada města Plzně v sobotu 17. června tradiční pohádkovou stezku. Program je nachystaný na dopoledne i odpoledne v čase od 10 do 17 hodin. Pohádkovou stezku si užijí především menší děti. Zajímavým soutěživým a hravým způsobem představí na stezce pohádkové bytosti zájemcům radosti i nástrahy léta, pozvou je na výlety, k vodě, do říše léčivých bylin a třeba s nimi prožijí i něco nepoznaného. Stezka začíná u hlavní pokladny v ul. Pod Vinicemi a povede k Tropickému pavilonu. Zde budou čekat na její úspěšné účastníky zajímavé ceny.  

Ve 14 hodin se uskuteční před Tropickým pavilonem veřejný slavnostní křest knihy Skvosty přírody s kulturním programem. Několik výherců bude mít možnost získat publikaci zdarma. 

Máte doma starý spotřebič? Vyměňte ho za dětskou vstupenku! Od 9 do 17 hodin můžete přinést rychlovarnou konvici, mixér nebo jiný elektrospotřebič k oběma pokladnám do zoologické a botanické zahrady a děti je mohou proměnit za vstupenku. Ta bude platit pouze v sobotu 17. června a jen do zoologické a botanické zahrady mimo DinoParku. Pozor! Volná dětská vstupenka čeká na prvních 100 spotřebičů, takže neváhejte!

Foto ilustrační QAP

 
SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to_copy
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT