Vážná nehoda uzavřela ulici Edvarda Beneše!

06.10.2015 18:00     06.10.2015 19:55

Čelní střet dvou osobních aut úplně uzavřel ulici Edvarda Beneše v Plzni na Borech. Záchranka z místa odvezla dva zraněné.

Vážná nehoda uzavřela v Plzni v úterý odpoledne jeden z frekventovaných tahů. V ulici Edvarda Beneše se přímo u fakultní nemocnice srazila dvě osobní auta. Z dosud nezjištěných příčin řidič jednoho z vozů vjel náhle do protisměru. V nemocnici skončily dvě osoby se středně těžkými zraněními. 

K nehodě došlo přímo u areálu fakultní nemocnice. "V ulici Edvarda Beneše došlo k čelnímu střetu dvou osobních aut. 49letý řidič vozu tovární značky Volkswagen Golf z dosud nezjištěných příčin vjel do protisměru, kde se čelně střetl s vozidlem tovární značky Renault Clio, který řidila 45letá žena. Při nehodě došlo ke zraněním," řekla k nehodě mluvčí policie Jana Tomková. 

Na místo tak vyjížděla i Zdravotnická záchranná služba. "Z místa jsme převáželi dvě osoby se středně těžkými zraněními do nemocnice," doplnila k zásahu mluvčí záchranky Lenka Ptáčková.

Policie nehodu nadále šetří. Jisté ovšem je, že alkohol tentokrát na vině nebyl. "Dechové zkoušky jak u řidiče, tak u řidičky byly negativní," dodala mluvčí policie.

Úterý bylo už od rána na silnicích ve znamení nehod. U některých z nich musela také zasahovat záchranka. Více se dočtete v článku zde. Ve večerních hodinách navíc v Plzni U Prazdroje došlo ke střetu auta s chodcem, také v tomto případě musela na místo vyjet záchranka.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24