Zloději se pokusili ukrást pistácie za více než 3 tisíce korun

26.09.2022 9:46

Pracovník ostrahy v obchodě ve Vejprnické ulici v Plzni si všiml dvou podezřelých mužů, kteří se pokusili ukrást mimo jiné pistácie za více než 3 tisíce korun.

Pistácie_krádež_0922_MPP

Ve čtvrtek 22. září vyjeli strážníci do prodejny ve Vejprnické ulici v Plzni. „Pracovník ostrahy zastavil dva podezřelé muže, kteří chtěli odcizit, mimo jiné, velké množství pistáciových oříšků. Devětatřicetiletý muž projel s prázdným nákupním košem přes pokladní zónu a poté se vrátil ke vstupu do prodejny, aby otevřel dveře na pohybové čidlo a druhý šestadvacetiletý muž mohl s lupem odejít. To však překazil pracovník ostrahy, který následně zavolal městskou policii,“ popsala incident mluvčí policie Veronika Kuchynková.

Strážníci zjistili, že o jednoho ze zlodějů se zajímá státní policie. „Strážníci na místě zjistili, že hodnota kradeného zboží je za více než tři a půl tisíce korun a také, že na šestadvacetiletého muže má státní policie právní zájem. Následně byla na místo přivolána i PČR, která si muže a celou událost převzala k dořešení,“ dodala Kuchynková.

Foto MPP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24