QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nahlédněte do utajených zákoutí. Plzeňské dvorky se opět otevřou

19.04.2018 10:04

Již potřetí se letos koná akce Plzeňské dvorky. Zájemcům se otevře bezmála dvacítka dvorků plzeňských domů. Připravené budou i oblíbené komentované prohlídky.

Plzeňské Dvorky

V kalendáři akcí v Plzni se v posledních letech usídlila novinka, která si získala velkou oblibu. Také v letošním roce se veřejnosti otevřou nejrůznější atria a dvorky plzeňských domů. Akce "Plzeňské dvorky" se letos koná 19. května od 10 do 18 hodin. Jako btradičně ji pořádá Nadace 700 let města Plzně.

Dvorky budou přístupné nejen v centru města, ale i na adresách mimo něj. "Podrobný program bude zveřejněn na začátku května. Dvorky může každý navštívit individuálně po celý den. Ale již nyní zveme všechny zájemce na komentované prohlídky, které se vždy těší velkému zájmu," uvádí Alena Kozáková, ředitelka nadace.

Připraveny jsou dva okruhy. Velký (15 dvorků v centru) za cenu 100 Kč a malý (dvorky mimo centrum) v ceně 70 Kč. Vstupenky budou v prodeji už v příštím týdnu, k mání budou od 23. dubna v Muzeu strašidel každý den od 10 do 18 hodin. 

Více informací na webu www.plzenskedvorky.cz.

FOTO: www.plzenskedvorky.cz

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24