08.12.2025 14:21
Novoroční ohňostroj na plzeňském náměstí nebude. Nahradí ho videomapping
Plzeňané letos přivítají nový rok bez tradičního ohňostroje.
08.12.2025 14:21
Plzeňané letos přivítají nový rok bez tradičního ohňostroje.
08.12.2025 10:00
Stačí odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku a můžete být mezi výherci!
07.12.2025 19:05
Talíř horké polévky, která má navíc skutečně "grády". To je zaručený recept na to, jak se dokonale zahřát. Zkuste staročeský recept v podání foodblogerky...
Na přípravu budete potřebovat:
Postup přípravy receptu:
Brambory nakrájíme na kostky, mrkev na kostičky a vložíme do uzeného vývaru. Podle chuti dosolíme, opepříme. Vaříme 15 minut. Pak přidáme pokrájené uzené maso nebo klobásu, majoránku, ohřáté smetany a jíšku. Provaříme, přimícháme křen a podle potřeby dochutíme.
foto a recept: Andrea Motlíková
Více receptů na blogu V kuchyni vždy otevřeno nebo v naší rubrice S Andreou v kuchyni.