02.05.2025 17:06
02.05.2025 12:45
Dobrovolné spoutání skončilo výjezdem hasičů
01.05.2025 19:13
Složky IZS zachraňovaly odpoledne tonoucího muže
Muž se topil v Berounce v Plzni u sv. Jiří
Recepty




V letních parných dnech přijdou k chuti nejrůznější saláty. My vám přinášíme recepty, které pro vás připravila foodblogerka Andrea Motlíková. Vyzkoušejte je.
Opékání špekáčků na ohni je nedílnou součástí léta v České republice. Občas se stane, že nějaký ten špekáček zbyde. Vyzkoušejte recept na špekáčky s cuketou na pivě.
Děláte si starosti, co přichystat na silvestrovskou oslavu? Čím pohostíte blízké nebo hosty? Přinášíme několik receptů, které pro vás připravila foodblogerka Andrea Motlíková.
Jak mlsat o Vánocích, abyste nepřibrali? Dá se upéct dobré, zdravé, a ne moc kalorické cukroví? Lze vůbec něčím zdravějším nahradit mouku, cukru nebo máslo? Ptali jsme se u odborníků na výživu.
Proč by se měl štrůdl péct pořád jako závin? Proč neudělat něco trochu jiného? Zbyla vám ještě jablka ze zahrady? Můžete připravit jablečné kroužky v proužcích listového těsta a bude to zase o něco zajímavější.
Pro housky nemusíte do odchodu, můžete si je upéct i doma. Foodblogerka Andrea Motlíková pro vás připravila recept i s fotopostupem pletení.
Smažený sýr, tatarka a hranolky. Česká specialita, kterou jeden zatracuje a druhý miluje. Často se můžeme potkat se smaženým sýrem, který je doplněný o šunku nebo jiné komponenty. Recept na netradiční kombinaci pro vás připravila foodblogerka Andrea Motlíková.
Jak upotřebit houby v kuchyni? Letos měli houbaři žně a stále ještě některé druhy rostou. V tyto sychravé podzimní dny si určitě pochutnáte na výborné polévce.
Na co se takový slaninový džem hodí? Na všechno možné, můžete ho použít do těstovin, k sýrům, do domácího burgeru nebo ho ochutnat jen tak s pečivem.