26.07.2024 14:49
26.07.2024 13:27
Během letní přestávky došlo k důležitému kroku v modernizaci DOOSAN Areny
26.07.2024 12:37
Odpadky i nelegálně rozdělávaná ohniště. Buďte v lese ohleduplní, žádá město Plzeň - FOTKY
Špatně zaparkovaná vozidla, pohozené odpadky i ohniště. Tak to vypadá v plzeňských lesích a lesoparcích.
Recepty
![velikonoční mazanec_1 velikonoční mazanec_1](/project/qap/cache/domain1/images/229546/229546-637220396809482872-510x340-cvcenterhcenterbgffffff.jpeg)
![nakládané papričky _v kuchyni vzdy otevřeno recepty_QAP 1 nakládané papričky _v kuchyni vzdy otevřeno recepty_QAP 1](/project/qap/cache/domain1/images/287542/287542-638392763590752877-510x340-cvcenterhcenterbgffffff.jpeg)
![řecký salat řecký salat](/project/qap/cache/domain1/images/279369/279369-638255670564388413-510x340-cvcenterhcenterbgffffff.jpeg)
![buřty s cuketou na pivě_Andrea Motlíková buřty s cuketou na pivě_Andrea Motlíková](/project/qap/cache/domain1/images/279101/279101-638245783800148572-510x340-cvcenterhcenterbgffffff.jpeg)
Pro housky nemusíte do odchodu, můžete si je upéct i doma. Foodblogerka Andrea Motlíková pro vás připravila recept i s fotopostupem pletení.
Děláte si starosti, co přichystat na silvestrovskou oslavu? Čím pohostíte blízké nebo hosty? Přinášíme několik receptů, které pro vás připravila foodblogerka Andrea Motlíková.
Jak upotřebit houby v kuchyni? Letos měli houbaři žně a stále ještě některé druhy rostou. V tyto sychravé podzimní dny si určitě pochutnáte na výborné polévce.
Na co se takový slaninový džem hodí? Na všechno možné, můžete ho použít do těstovin, k sýrům, do domácího burgeru nebo ho ochutnat jen tak s pečivem.
Jak mlsat o Vánocích, abyste nepřibrali? Dá se upéct dobré, zdravé, a ne moc kalorické cukroví? Lze vůbec něčím zdravějším nahradit mouku, cukru nebo máslo? Ptali jsme se u odborníků na výživu.
Proč by se měl štrůdl péct pořád jako závin? Proč neudělat něco trochu jiného? Zbyla vám ještě jablka ze zahrady? Můžete připravit jablečné kroužky v proužcích listového těsta a bude to zase o něco zajímavější.
Smažený sýr, tatarka a hranolky. Česká specialita, kterou jeden zatracuje a druhý miluje. Často se můžeme potkat se smaženým sýrem, který je doplněný o šunku nebo jiné komponenty. Recept na netradiční kombinaci pro vás připravila foodblogerka Andrea Motlíková.